6 skytter fra TIK klar til VM

Mexico danner rammerne om VM i bueskydning den 15. til 22. oktober 2017. Fra Danmark deltager 12 bueskytter og heraf er 6 fra TIK:

  • Sarah Sönnichsen, Dame Compound
  • Tanja Amdi Jensen, Dame Compound
  • Erika Damsbo, Dame Compound
  • Randi Degn, Dame Recurve
  • Andreas Darum, Herre Compound
  • Martin Damsbo, Herre Compound

Som helhed har det været en god sæson for alle, men for Sarah Sönnichsen har sæsonen været ekstra god og hun kan møde op til VM som etter på verdensranglisten. På spørgsmålet om hendes medaljechancer siger Sarah:

Jeg vil gøre mit bedste, og hvis det er godt nok, er det godt nok. Hvis det ikke er, er det ikke.

Hvis jeg skal være helt ærlig, ser jeg nok mest frem til, det er slut. Så ved jeg, hvordan det er gået, og om jeg kan være tilfreds med det.

Læs den spændende artikel om Sarah og hendes jagt på det perfekte skud.

En af de andre TIK skytter Erika Damsbo udtaler:

Jeg tror, vi har en god chance for at tage guld i holdkonkurrencen. Individuelt vil jeg gerne slutte i top 16.

Som fra et TIK synspunkt, så er hendes udtalelse ekstra spændende, da alle 3 skytter på holdet er fra TIK. Det bliver rigtig spændende at følge med i hvordan det går og der skal nok komme løbende opdateringer.

Erika Damsbo – Foto: Worldarchery.org