Nye pokaler i TIK

Der kommer nye pokaler i TIK og så alligevel ikke.

Hovedbestyrelsen og formandskabet i TIK har besluttet at ændre lidt i navnene og begrundelserne for de pokaler som hvert år bliver uddelt ved der årlige TIK pokalfest.

Baggrund er ændringen er, at TIK har en stolt tradition med at hædre idrætspræstationer og frivilligheden i foreningen ved at uddele tre pokaler til TIK Pokalfest.  TIK ønsker at bevare denne tradition, men af flere årsager også at revidere de tre pokaler, bl.a. for at få flere indstillinger og gøre fundatserne mere enkle. Endvidere er selve de pokaler som uddeles helt fyldt op med tidligere vindere og der skal altså indkøbes nye pokaler. 

Revideringen vil kunne fremtidssikre de gode ambitioner med at anerkende det store arbejde for idrætten og foreningslivet i TIK.

Pokalvindere 2024

Antallet af pokaler bevares, da det er en god måde at komme omkring tre væsentlige styrker ved TIK. Nemlig idrætspræstationen, trænergerningen og det frivillige arbejde
i afdelingerne og på tværs af TIK. Alle pokaler er ligestillede. De tre pokaler får følgende navne og fundatser:

Årets idrætspræstation

Gives til en person eller hold, der i det forgangne år har ydet en ekstraordinær idrætspræstation.

Årets træner

Gives til en person eller en gruppe af personer, der i det forgange år eller i løbet af flere år har ydet en ekstraordinær indsats som træner i en afdeling i TIK.

Årets ildsjæl

Gives til en person eller gruppe af personer, der i det forgange år eller i løbet af flere år har ydet en ekstraordinær indsats for at styrke fællesskabet i TIK eller i en afdeling i TIK.

Alle kan indstille via tik.dk i perioden fra sidste lørdag i januar (Pokalfesten) til 1. december. Vinderne af pokalerne vælges på mødet i formandsskabet i december, hvor hver fremmødt afdeling har en stemme pr. pokal. Hovedbestyrelsen har endvidere en stemme pr. pokal. Klubhusudvalget og Bloddonor har ikke stemmeret, da de ikke er selvstændige afdelinger men udvalg. Pokalerne uddeles ved TIK Pokalfesten, der finder sted sidste lørdag i januar.

De tidligere pokaler havde navne efter dem som oprindeligt gav selve pokalen. Fremadrettet vil der være en sponsor for årets pokaler og pokalfest, hvilket ikke behøver at være den samme fra år til år.

Ovenstående er besluttet på hovedbestyrelsesmødet og formandsskabsmødet den 19. august 2024.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.