Efterårstapning hos TIK Donor

Den 17. september 2024 afholdt vi vores årlige efterårstapning hos TIK Donor. Arrangementet forløb fint, selvom vi desværre ikke nåede det forventede mål. Der blev tappet 164 portioner blod, hvilket var lidt under de 180 portioner, som Giv Blod havde regnet med. En del donorer blev afvist på dagen på grund af medicinindtag, nylige rejser og lignende årsager.

Næste tapning finder sted den 17. december, og vi håber, at endnu flere vil trodse juletravlheden og tage sig tid til at donere. Det er en værdifuld gave, som kan redde liv, og vi opfordrer alle, der er sunde og raske, til at møde op.

Jeg har selv stået for TIK Donor siden 2003, og i løbet af årene har jeg sagt farvel til mange loyale donorer, der har nået aldersgrænsen. Det er dog opløftende at se, at nye donorer hele tiden kommer til. Hvis du kender nogen, der kunne være interesserede i at blive donor – venner, veninder eller familiemedlemmer – så er de meget velkomne til at deltage. Vi tapper blod fire gange om året, nemlig den tredje tirsdag i marts, juni, september og december.

Denne gang kunne vi også fejre en særlig milepæl: Dorte Christensen blev hædret som 100-gangs donor. Hun vil nu blive fejret med en velfortjent middag i Tivoli, arrangeret af Donor Korpset. Udover at være en dedikeret donor, er Dorte også medlem af TIK Gymnastik, hvilket viser, hvordan vores medlemmer ofte støtter flere afdelinger i klubben.

Vi ser frem til at byde velkommen til både nye og gamle donorer til vores næste tapning i december!

På TIK Donors vegne
Carsten Petersen

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.