Årets vindere blev …

Højdepunktet ved den årlige pokalfest i TIK er afsløringen af hvem som får pokalerne for årets største præstationer. Igen i år var der mange gode emner indstillet til de 3 forskellige pokaler vi har i TIK, så spændingen var intens mens formanden for TIK Lars Monberg uddelte pokalene. Det er formændende for de 15 afdelinger i TIK som har besluttet hvem der skal have pokalerne.

Lokalavisen Taastrups Pokalen

Ungdoms VM Compound holdet, TIK Bueskydning 

Bueskytterne Natacha Stütz, Tore Bjarnason og Christoffer Berg er alle 17 år og har til Ungdoms VM i år i Cadet Compound (U18) taget 2 sølvmedaljer og sat 3 verdensrekorder.

Dagbladets ungdomslederpris

Træner teamet, TIK Gymnastik

TIK gymnastiks konkurrenceafdeling har verdens bedste træner team.
Camilla Olsen, Louise Tarp Jørgensen, Sofie Jørgensen, Elizabeth Jørgensen, Louise Jørgensen, Jessica Olsen og Nicoline Sachmann, ligger rigtig mange timer i hallen med alle vores dygtige konkurrencegymnaster. Udover den daglige træning, tager de med til alle nationale og internationale konkurrencer i løbet af året. Som træner for konkurrence gymnaster bruger man rigtig meget af sin fritid på forberedelse, kurser og rejser. Foruden at træne alle vores konkurrencehold, har trænerne på egen opfordring startet 2 begynderhold op.

Taastrup Erhvervsforenings Pokalen

Pokalfestudvalget 

Pokalfestudvalget arbejder utrætteligt for at arrangere og afvikle den årlige pokalfest, som er for alle medlemmer af TIK. Mens gæsterne nyder maden og musikken spiller har festudvalget fortsat mange opgaver og natten efter og dagen derpå skal ryddes op i hallen, så idrætsaktiviteterne kan starte kl. 12. 
Pokalfesten markerer sammenhold på tværs af TIK og er en meget vigtig og god tradition for TIK.