Annie er indstillet

Den 27. januar 2024 er der pokalfest i TIK, hvor vores 3 traditionsrige pokaler bliver uddelt på baggrund af de indstillinger som der er modtaget. Husk du kan købe billet til pokalfesten her.

Hvem der får pokalerne er en hemmelighed indtil pokalfesten, men vi kan godt røbe hvem som er indstillet. En af de 10 indstillede er:

Annie Morelli

hvor indstillingen lyder:

Annie startede i TIK’s husmoderbadminton i 1974 og frem til sommeren 1982, hvorefter hun spillede videre om aftenen indtil 2006. Fra 2007 blev det til formiddags badminton, som hun stadig aktivt deltager i.

Da Veteransport startede fitness op i 2005 i den gamle linje 10, tilbød hun sig som kontaktperson for Veteransport, da det lå afsides i forhold til andre aktiviteter, som foregår i TIC og svømmehallerne.

I 2008 blev Annie valgt som suppleant til bestyrelsen i Veteransport, hvorefter hun overtog det uhyre vigtige job ved at foretage medlemsregistreringen samt følge med i kontingentbetalingen for deltagelse i aktiviteterne. I 2010 blev Annie valgt til bestyrelsen for Veteransport og har været et meget aktivt medlem uafbrudt siden. Som en del af bestyrelsesarbejdet er hun kontaktperson for 14 ud af 19 aktiviteter i Veteransport.

Som en anden og meget vigtigt funktion er Annie kontaktperson til Veteransports instruktører med dertil hørende kontrakter, og i samme forbindelse finder nye instruktører når nogle stopper. Ligeledes sørger hun for at underrette de aktive, når der måtte forekomme sygdom hos en instruktør, eller forsøger at skaffe afløsere blandt de aktive instruktører.

Alt i en helt enestående og uegennyttig indsats gennem mange år for medlemmerne af TIK veteransport, der yder et væsentlig bidrag til medlemmernes fysiske og mentale gode helbred, gennem aktiviteterne og det sociale fællesskab.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.