Britta er blevet æresmedlem

TIK har fået et nyt æresmedlem, nemlig Britta Bahn.

Ved pokalfesten 2024 udnævnte hovedformand Lars Monberg nemlig Britta til nyt æresmedlem i TIK, således at Britta bliver æresmedlem nr. 37 i TIKs 121 årige historie. Lars Monberg  gav følgende begrundelse for at Britta så velfortjent blev udnævnt til æresmedlem:

Alle i TIK kender Britta og ”hendes klubhus”, som er et naturligt samlingspunkt for idrætsbegejstrede mennesker på tværs af afdelingerne i TIK.

Britta har styr på tingene, og derfor kan det være svært at se, hvor stor en indsats det kræver, når et klubhus skal være imødekommende og et sted, hvor mange forskellige mennesker og behov skal tilgodeses.

Britta har gennem årtier holdt styr på, hvem der låner klubhuset og til hvad. Hun behandler ansøgninger, køber ind og sørger for, at klubhuset er imødekommende til hverdag og fest. Som klubhusmutter sørger hun for at lave vagtplaner for de frivillige klubhuspasser, der bliver forkælet efter alle kunstens regler. Hun pynter juletræ, indkalder til hovedrengøring, pudser pokaler og rydder op. Britta er ikke bange for at få armene ud fra kroppen og tage fat.

Det hele begyndte i TIK Fodbold for 30 år siden, hvor Britta var frivillig. Sidenhen blev hun en del af TIK Gymnastik, hvor hun blandt andet var i bestyrelsen. Derudover har hun i den grad bidraget til at styrke fællesskabet i TIK med afvikling af mange Sankt Hans aftener, Pokalfester, TIK Funday og Gå det nye år ind.

Britta er en ildsjæl, der nok kan være lidt striks, hvis regler brydes, men hun er altid retfærdig og har let til smil. Hun er god til at rumme forskelligheder, hun er omsorgsfuld og værner om de særlige værdier i TIK. Brittas store indsats er ikke nødvendigvis synligt arbejde, men Britta er den lim, der giver afdelingerne i TIK fællesskabsfølelse.

Britta gør så absolut en forskel og er meget værdig som æresmedlem i TIK.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.