Donortapning i TIK i en Corona -tid

TIK Donor har igen gennemført tapning i Covid-19 tiden – men fuld overholdes af regler stukket ud fra højere sted ang. størrelse på forsamlinger.

Man havde således flyttet tappet stedet til en af de store haller for dels at sprede ventepladsen så folk ikke sidder for tæt, ligeledes er lejerne hvor donorere sat med stort mellemrum. Der bliver kun tappet folk der har tidsbestilling, således at antallet der er tilstede kan begrænses så reglerne overholdes. Borde / stole bliver afsprittet af personale fra GIVBLOD hver halve time.

Så det er med glæde at formanden for TIK Donor, Carsten Petersen, kunne oplyse at trods alle de forholdsregler der skal tages fik leveret 167 portioner – hvilket er 3 portioner mere end sidst hvor vi havde samme forholdsregler, selvom statsministeren først lukket landet mere ned 17.3.20 kl. 20.00 efter vores tapning har stoppet kl. 19.00

På selve dagen i går kunne vi samtidig fejre at Per Mikkelsen afleverede portion nr. 150 meget flot.

Ydermere kunne vi fejre Anni Nielsen for 100 portioner, samt Lars Kofod og Mette Sommermark med hver 50 portioner.

Selve tapningen løb i det store hele over al forventning uden ventetid og nedbrud, så selvom GIVBLOD ikke checker for Covid 19 mere, så mød alligevel op til næste tapning 15 september, hvor vi forhåbentlig er tilbage til normalen og kan kommer over 200 portioner blod som er tiltrængt i disse tider, ja så og sige altid.

Hvis du er nu donor og gerne vil give blod – så meld dig på GIVBLOD.DK og dette skal gøres senest 60 dage før næste tapning – som er 15/9 2020 i Taastrup Idræts Center.