Early bird på billetter til pokalfesten – køb online

Juhuu – så skal vi endelig til pokalfest igen.

En gang om året mødes alle medlemmer på tværs af afdelingerne til årets brag af en pokalfest. Årets pokalfest afholdes traditionen tro den sidste lørdag i januar, så det bliver lørdag den 27. januar 2024 kl. 17.00 hvor vi skal til fest. Her håber vi at alle medlemmer fra alle afdelinger i TIK finder festtøjet frem og får pudset danseskoene.

Årets pokalfest vil være uddeling af pokaler, servering af lækker 3-retters menu, DJ og dansegulv. Bestil nu til early bird pris på kun 249 kr. 

Det er endnu ikke afgjort hvem som skal have pokalerne så det er med at få indstillet den eller dem som du synes der har gjort sig fortjent til årets pokaler. Pokal indstillingerne kan ske her.

Hvem fra afdelingerne kan så deltage spørger du måske dig selv og her er svaret simpelt – alle over 18 år som er en del af de enkelte afdelinger. Bordplanen er således at man placeres sammen med dem som er fra ens afdeling. Så kan næste spørgsmål være – jeg er medlem af flere afdelinger, så hvor skal jeg så sidde? Ja, det er så et spørgsmål vi ikke kan hjælpe dig med svaret på. Her må du beslutte dig og købe billetten gennem den afdeling som du gerne vil sidde sammen med.

Billetter til TIK pokalfesten kan købes i afdelingerne hos formanden eller den kontaktperson som den enkelte afdeling har. Som noget nyt kan man i år købe billetten online. Prisen på billetten købt indtil 31. december er 249 kr og herefter stiger prisen til 299 kr.

Vi glæder os til brag af en fest.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.