Er rafling sport?

Om rafling er sport kan være et svært spørgsmål. Fredag den 8. marts er der dog ikke tvivl, da TIK Klubhuset her indbyder alle TIK’ere og folk med tilknytning til det årlige mesterskab i rafling.

Der rafles snyd (Tænkeboks) og den bedste løgner kåres så i løbet af aftenen – vinder bliver samtidig optaget i klubben for mestre rafler som mødes en gang årligt til en dyst.

Prisen er 30 kr.
Tilmelding kan ske i Klubhuset i baren på selve dagen.men da antallet af deltagere er begrænset til 64 personer, kan man være sikker på en plads ved at tilmelde sig her Facebook eller sende en mail til tik@tik.dk.

Rafleturneringen er en gammel tradition i TIK – et arrangement på tværs af TIK afdelinger hvor man mødes og bytter løgnehistorier over nogle terninger og ham/hende der er bedst til løgnehistorier vinder, så fredag 8. marts er den åbne turnering hvor alle fra TIK´s afdelinger kan dyste med hinanden (der spilles løgn/tænkeboks) – tidligere spillere fra TIK fodbold og svømning deltager også gerne i disse arrangementer.

Der hygges og der er præmier til de bedste, mange at de der bliver slået ud spiller så kort, billard eller bare følger de øvrige i deres kamp om mesterskabet – arrangement plejer at gå fra 18.00 til ca. midnat.