Fællesskabet vinder i TIK

TIK var flot repræsenteret, da Høje-Taastrup Kommune sammen med Idrættens Samråd inviterede til Årets Idrætsevent i City 2.

Løfter i flok

Hele tre frivillige ildsjæle fra TIK blev hædret for deres indsats sammen med andre foreninger fra hele kommunen.

Mikkel Tønder fra Taastrup Karate i TIK fik prisen som Årets Idrætsleder.

Karsten Weikop fra TIK’s hovedbestyrelse fik Fritids- og kulturudvalgets hæderspris, og Jette Poder, formand for TIK Gymnastik, fik “Du gør en forskel”-prisen.

“Jeg er meget glad for at modtage prisen. Jeg føler, at jeg modtager prisen på vegne af et meget aktivt bagland, der gør det let at få ideer og få dem ført ud i livet. Det er et privilegie”, siger Karsten Weikop.

Han suppleres af Jette Poder: “Jeg er overrasket og stolt over at få prisen, men det er aldrig en person, der kan rykker noget alene. Jeg er så heldig at være omgivet af aktive, fantastiske mennesker, som løfter i flok”

Gymnaster fra TIK Gymnastiks konkurrenceafdeling, TIK Bueskydning samt TIK Minigolf blev også hædret for deres mange medaljer i 2022.

Smagsprøve på et aktivt liv

Men det var ikke kun klapsalver, der satte gang i City 2. Afdelinger fra TIK var også med til at satte gang i aktiviteter for store og små, så der var masser af smagsprøver på et aktivt liv i idrætsforeningerne.

 

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.