Flere kvinder på landevejen

Hvis du vil træne dig i form imens du har det sjovt, så mød op til informationsmøde i TIK’s klubhus tirsdag d. 24. Marts.

Trænerteamet vil i år gøre en ekstra indsats, for at tiltrække nye kvinder, ved at tilbyde begynderhold og hold for kvinder der er rutinerede på racercyklen. Forskning viser at kvinder er forsigtige med at kaste sig ud i cykelsporten, fordi den præsenteres som en sport for mænd. Det ønsker vi at gøre op med, så vi kan få flere kvinder på landevejen.

Bløde værdier er vigtige
Træningen er udelukkende for kvinder og formålet er, at der er plads til alle og cykelglæden er langt vigtigere end gennemsnitshastighed og WATT måling. Sammen med jer ønsker vi, at skabe rammer for et socialt, hyggeligt og seriøs kvindehold. Vi ønsker at støtte alle kvinder, der måtte have lyst til at starte op med cykling, som en sjov og givende motionsform. Et kvindehold med et naturligt samlingspunkt for alle kvinder med interesse for cykling – fra motionist til eliterytter.

Vores trænerteam vil tilbyde:
-At støtte nye som mentor og være din følgesvend de første gange
-At lære dig hvordan du lærer din racercykel at kende og bliver tryg
-At vise hvordan du kan køre med eller uden klikpedaler, generel teknik med tips og tricks
-At køre i en gruppe hvor vi følges ud, og alle følges hjem på de forskellige hold
-At du vil lære om trafiksikkerhed på landevejen og vigtige signaler
-Dig at lære at køre mange kilometer i forskelligt terræn og forskellige hastigheder
-Temaaftner med inspiration om træning, ture, nyttig viden om din cykel og sund levevis

Kom og være med på vores kvindehold og træn dig i sommerform, mens du har det sjovt. Hold dig ikke tilbage, da vi niveauopdeler træningen, så der er plads til ALLE. Sæson start tirsdag d. 7. April kl 18.00, 2020 (fast tirsdage).

Mød op til vores informationsmøde, og vær med

Tirsdag d. 24. marts kl. 18, i TIK Klubhuset, Parkvej 78, 2630 Taastrup

Vi serverer kaffe/the og Brian Henriksen fra vores lokale Kvickly sponsorer kage.

Tilmeld dig evt. sammen med din veninde til vores informationsaften d. 24. marts. Følg med på vores facebook side allerede nu, hvor der løbende vil komme nyttig information, omkring træningsruter og meget mere.  https://www.facebook.com/groups/TIKMotioncyklingKvinder/

Billedet er af de 2 kaptajner Jane Hindkjær og Jette Elleby (yderst til venstre og yderst til højre), samt 4 hjælpetrænere Kate Lis Espe, Christina Gylling Saadbye, Pia Hansen samt Christina Trebbien, Fotograf Frank Espe