Floorball får stort tilskud

På den sidste dag før al idræt blev lukket ned, fik den nyeste aktivitet i TIK, nemlig floorball, besøg af Jesper Henriksen, som er direktør i Spar Nord i Roskilde. Med sig havde Jesper en stor check på 10.000 kr fra Spar Nord.

I TIK Floorball spiller man Motionsfloorball, hvilket betyder man spiller floorball på en mindre bane og med mindre mål end normalt. Karsten Weikop, som er initiativtager, udtaler: “Det har vist sig at være en glimrende måde at få nye folk på 20+ år ind i sport da det er en sportsgren, som er nem at gå til, og floorball er for alle. Samtidig giver det mulighed for at mænd og kvinder kan spille sammen. Således er en 1/3 af medlemmerne kvinder mens 1/3 af spillerne ikke var aktive i en idrætsforening før de startede til floorball”

I øjeblikket er floorball gået i vinterhi som al anden indendørs sport, men Jette Hansen, som er den anden initiativtager, siger: “Vi har ikke reklameret efter sommerferien men alligevel har vi været i stand til at fastholde en medlemsskare på 25. Vi håber, når Corona’en slipper sit tag, at tilskuddet kan hjælpe med at få medlemstallet op på 50 og på sigt starte ungdomshold op.”

TIK Floorball startede for et år siden ved at man fik en opfordring fra DGI Midt og Vestsjælland til at starte floorball op i TIK som en del af DGI’s  og Høje Taastrup Kommunes samarbejde om “Bevæg dig for Livet” og Høje Taastrup Kommune har en vision om at få flere til at blive aktive i kommunens foreninger

Pengene til udstyr blev klaret med lån fra TIK Gymnastik og med tilskuddet fra Spar Nord er man nu er i stand til at betale lånet tilbage, få ekstra udstyr og endda få trænere på kursus.

TIK Floorball træner hver mandag og onsdag på Mølleholmskolen og kan kontaktes på floorball@tik.dk.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.