Floorball

Floorball er ikke en afdeling i TIK men alligevel en mulighed, da TIK Gymnastik har taget fat i Floorball og tilbyder denne aktivitet.

Der trænes fra august til maj på Borgerskolen og vi har to hold: Familie floorball samt Motions floorball 

FAMILIE FLOORBALL

Familie Floorball er familiehygge i bevægelse med udgangspunkt i medrivende floorball. Dette tilbud er for børn 6 -14 år sammen med en voksen fx forældre eller bedsteforældre. 

Børnene bliver inddelt i mindre grupper med jævnaldrende børn sammen med de voksne. Stave, bolde og en instruktør står klar hver mandag 18.00- 19.30 på Borgerskolen.

Det eneste man skal medbringe er indendørs sko, sportstøj og godt humør.
Tilmelding gælder et barn og en voksen og koster kun 800 kr for en hel sæson.

Man tilmelder sig her. Sæsonen starter 1. september.

Hvis man har spørgsmål, så kan man kontakte Karsten her eller på 26 16 06 06 

MOTIONSFLOORBALL

Nu kan det jo godt være at den voksne har lyst at spille lidt mere og det er ikke noget problem. Lige efter familie floorball, dvs. mandag kl. 19.45 – 22.00, fortsættes med Motionsfloorball, som er for personer fra 15 år.

Motions floorball spilles på baner som er ca. 8x16m, med 3-5 på hvert hold, og mænd og kvinder spiller sammen. Det er sjovt, det er sundt og alle kan være med. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok.

Floorball er en begyndervenlig stavsport. Spillet er intenst, sjovt og simpelt. Spillets få regler gør det nemt for nye at komme i gang, og for spillere med forskellig erfaring at spille sammen.

Pris for voksne: 600 kr. – dog 200 kr. hvis man også er tilmeldt Familie Floorball

Man tilmelder sig her. Sæsonen starter 1. september.