Bander fra Fonden

Siden 1943 har TIK’s idrætsfond hjulpet idrætsudøverne i TIK med at komme tættere på deres mål. Fonden har oftest gjort det uden mange er opmærkesomme på det og der er derfor mange som ikke kender fondens eksistens, men på TIK’s generalforsamling i marts i år, blev man enige om at det skal være anderledes fremover. Det betyder at man fremover her på hjemmesiden vil kunne læse om uddelinger fra fonden.

TIK Idræts Fond har på møde i April måde vedtaget at donere et tilskud til TIK Gymnastik til indkøb af bander. Banderne skal bruges til at indhegne gulvtæppet ved konkurrencer. Samtidig kan de bruges som reklame for TIK, når der er Funday og mange andre arrangementer i TIK. De kan således bruges af alle afdelinger i TIK. Det er både reklame for TIK, men også en praktisk løsning, når der skal markeres adgangsforhold eller opdeling af lokaliteter.

Så husk, hvis din afdeling har behov for tilskud til aktiviteter, udstyr eller andet, så tøv ikke med af ansøg. Ingen ansøgning – intet tilskud. Læs mere her.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.