3 gratis foredrag i Klubhuset

I TIK Klubhuset er vi altid klar til at prøve noget nyt. Derfor har vi i samarbejde med TIK Løberne lavet en uge hvor der vil være foredrag i Klubhuset, hvoraf de fleste er GRATIS. Bemærk at det er åbne foredrag, dvs. man ikke behøver være medlem af TIK for at deltage.

Hvorfor er der dupper på?

TIK arrangerer i samarbejde med Forskningens Døgn (forsk.dk) et spændende foredrag omkring Sportsteknologi, hvor vi har fået fat i Katrine Okholm Kryger, som er lektor i sportsmedicin på engelske Loughborough University.

Katrine vil blandt andet komme ind på hvorfor har dine fodboldstøvler forskellige dupper, hvad bruger golfspillere som feedback, når de skal bedømme, hvor godt de ramte golfbolden, kan sportsteknologi redde menneskeliv og en masse andre spændende områder.

Sportsudstyr er et vidt begreb, som dækker alt fra sportssko, fodbolde, sportstøj, beskyttelsesudstyr, pulsure og meget mere.
Foredraget omhandler tankegangen bag designet, og hvordan og hvorfor produkter testes.

Foredraget er GRATIS. Tilmelding her.

Sund kost

Tirsdag den 30. april kl. 19.15 vil Mette Berthou holde et spændende foredrag om Sund kost. Mange begynder på idræt af sundhedsmæssige grunde. Til dem har TIK Løberne og Klubhuset arrangeret dette foredrag om sund kost og idræt. Foredraget handler om almindelig sund mad og ikke speciel kost til ultraløbere.

Foredraget er GRATIS. Tilmelding her.

Kilimanjaro – bestigning af bjerget

Kilimanjaro

Drømmer du om at nå toppen af Afrika? Eller vil du bare gerne høre om verdens højeste fritstående bjerg og en af de Seven Summits, det 5.895 meter høje Kilimanjaro?

Den erfarne bjergbestiger Jacob Klaris-Jensen, der siden 2011 har guidet mange hold danskere til toppen af bjerget, fortæller engageret og vidende om Kilimanjaro, fra de forskellige klimazoner og ruter på bjerget til livet og dagligdagen på en bestigning af Afrikas top. Han kommer ind på både det bedst mulige udstyr, forholdene i lejrene, forberedelse til turen samt hvordan man bedst muligt undgår den højdesyge, som er en reel risiko på Kilimanjaro.