Frivillighedsdagen

Så er det ved at være høje tid med planlægningen af årets frivillighedsdage.

Jeg regner med, at det er en forglemmelse, hvis din forening endnu ikke er tilmeldt – så gør det nu med det samme til jens@klarskovpedersen.dk

For at få et par gode dage, hvor vi mødes og lærer hinanden at kende skal der underholdning til, så hermed en opfordring til at du / I overvejer, hvad der gør jeres forening fornøjelig – eller sagt på en anden måde – overvej, hvad I kan underholde med.

HUSKAT:       vi er frivillige foreninger, der bare kan lide at have det sjovt sammen, så alle former for underholdning er meget velkommen.

Dagen i Hedehusene kommer med garanti til at ”ligne sig selv”, mens vi i Taastrup har aftalt at dagen falder sammen med ”Høstfesten” d. 1. september.

I Taastrup stiller vi foreningernes boder op på Hovedgaden fra Nordea op mod Skolevej, så der bliver sammenhæng mindst til ”Slagter Kruse”. Vi samler vores underholdning, der placeres enten på Gasværksvej eller for enden af foreningspavillonerne i enden mod Skolevej.

Hov for resten – der er nogle af foreningerne, der har glemt at betale kontingent – vil I gøre det samtidig med jeres tilmelding til Frivillighedsdagene, så er det meget lettere for både jer og os.

På gensyn til Frivillighedsdagene … vi glæder os til vi ses.

Frederik A. Hansen

  • formand