Funday 2019 blev en succes

Funday 2019, bueskydning

Funday er kommet for at blive. Det var konklusionen efter TIK Funday søndag den 2. juni, hvor der var mindst 262 deltagere. Grunden til at der bliver skrevet mindst er som Jette Poder fra styregruppen fortæller: “Vi havde besluttet at alle deltagere skulle registreres, men ved starten kl. 11.30 var der kø og for at give alle mulighed for at være med fra start, så gav vi deltagerne mulighed for gå til aktiviteterne direkte.

De 262 deltagere var en kraftig stigning i forhold til sidste år hvor der var 166 deltagere. Karsten Weikop, der også er medlem af styregruppen siger: “Vi tror der er 2 årsager til stigningen. For det første er vi i 2019 blevet en del af Taastrup Kul’tour, hvilket har gjort at vi er blevet eksponeret på en helt anden måde end tidligere. Dernæst har vi i år valgt at fokusere på familien og de aktiviteter man kan lave sammen som familie.”

Deltagerne havde mulighed for at tilmelde sig på forhånd, hvilket viste sig at være en god ide, da flere af aktiviteterne var helt udsolgt. Jette Hansen fra styregruppen siger: “De enkelte afdelinger var meget fleksible. Således havde TIK Minigolf vurderet at de kunne have 125 deltagere i løbet af dagen, men endte med 175 deltagere mens TIK Karate åbnede nye hold.”

Henning Kallesen, der deltog som deltager for anden gang, sagde: “Det var hårdt at komme igennem alle de mange spændende sportsgrene, men det var sjovt hele vejen igennem.  Sidste år var vi 3, der deltog. I år var vi 6. Vi vil gerne prøve at holde tendensen, med at fordoble deltager antallet hvert år, men vi kan ikke love det. Men vi vil prøve.

Dagen sluttede med gratis grillpølser. Formanden for TIK Klubhuset Britta Bahn: “Vi blev ramt af en succes og det var kun lige at vi havde indkøbt pølser nok. Vi havde udvidet sortimentet med kyllingepølser, hvilket viste sig at være en fornuftigt beslutning. De blev revet væk“.

På spørgsmålet om der kommer en TIK Funday 2020 siger Marlene Fleischer: “Helt sikkert. Lige nu evaluerer vi dagen og samler tilbagemeldinger fra de mange deltagere. Hvis der er nogen som har forslag eller ønsker til ændringer, så kan de sende dem til funday@tik.dk. Det kan være ting som skal gøres anderledes eller nye aktiviteter.” 

Funday – Bueskydning og Yoga på samme tid
Funday – støvlekast