TIK Funday 2017

Vil du have en sjov og aktiv dag – måske sammen med venner og familie? Eller er du i tvivl om, hvad du skal gå til af sport i år? Så har vi et forslag til dig…

Den 27. august holder TIK Funday i Taastrup Idræts Center. Mellem kl. 10 og 16 kan du GRATIS prøve alle en masse forskellige aktiviteter. Alle er velkomne – du behøver ikke, at være medlem af TIK’s afdelinger.

Dagen slutter med, at vi alle mødes i klubhuset, hvor der er tændt op i grillen, og du kan få lidt godt til ganen.

Program og tilmeldinger findes til fun.tik.dk.

Husk at tilmelde dig, så du er sikret plads på de hold, du vil deltage på. Der vil være begrænsede pladser på flere af holdene. Der vil løbende komme nyheder omkring dagen. som du vil kunne følge på Facebook.

Du kan her finde svaret på de oftest stillede spørgsmål

Er der nogen aldersgrænser?

Som udgangspunkt er TIK Funday for hele familien, men der findes aktiviteter hvor der er en aldersgrænse. Hvis der findes en aldersgrænse, vil den være angivet på hver enkelt aktivitet.

Husk at kl. 15.00 vil der være mulighed for at afslutte med en gang en masse forskellige fælles aktiviteter og konkurrencer, inden vi slutter af med GRATIS grillpølser.

Hvad er programmet?

Man kan se programmet her.

Man kan tilmelde sig til de enkelte aktiviteter i TIK Klubhuset fra kl. 10.30.

 

Hvad hvis jeg kommer til skade på dagen?

Hvis du kommer til skade, skal man kontakte personalet i Klubhuset, hvor der være være ispose og diverse andet førstehjælp materiale. Her vil der også ydes hjælp til at vurdere skadens omfang.

Husk at der findes 3 hjertestartere:

  • Hjertestarter 1 er placeret i et varmeskab ved indgangen til Taastrup Idræts Center.
  • Hjertestarter 2 findes ved at gå ind af indgangen til Taastrup Idræts Center, drej til venstre og hjertestarteren hænger lige fremme, lige ude foran hal B.
  • Hjertestarter 3 findes i svømmehallen ved indgangen
Hvad koster det at deltage?

Deltagelse i TIK Funday er gratis, og der uanset om du deltager i en enkelt aktivitet eller om du deltager i mange forskellige aktiviteter.

Vi serverer også en grill pølse kl 15.30, men du skal selv betale for drikkevarer.

Frokost i løbet af dagen skal man naturligvis også selv betale for.

Hvad skal jeg medbringe?

Man skal medbringe sko til både indendørs og udendørs brug.

Som udgangspunkt vil der være mulighed for at låne det udstyr som skal bruges, f.eks. ketcher, bolde og lignende.

Kan jeg klæde om?

Ja, der er åbent i Taastrup Idræts Center, hvor alle omklædningsrum vil være åbne. Der vil også være mulighed for at tage et bad når man er færdig med dagens aktiviteter.

Kan man købe vand, kaffe og mad i løbet af dagen?

Der vil være åbent i klubhuset, hvor der sælges kaffe og drikkevarer.

Kl. 15.00 afsluttes vi dagen med at der tændes op i grillen, og der serveres en pølse eller to. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer. Mens man slapper af, så vil der være mulighed for at lave forskellige aktiviteter, f.eks. petanque, billard, dart, backgammon, bordfodbold og brætspil.

Skal jeg være medlem af TIK?

TIK Funday er en dag for alle, uanset om man er medlem af TIK eller ej.

Hvis man allerede er medlem af TIK, så er man stadig velkommen, hvor man skal prøve den idræt for den afdeling man allerede er medlem af eller man kan prøve en af de andre idrætsgrene.

Vi håber naturligvis at du bliver grebet af de mange muligheder for sport og sammenhold som vi tilbyder, således at du melder dig ind i en af de 14 afdelinger, som TIK har. Man kan melde sig ind på dagen eller du kan efterfølgende møde op i den enkelte afdeling for at prøve om det er noget for dig.

Skal man tilmeldes på forhånd?

Nej, man skal ikke tilmelde sig på forhånd. Man møder bare op søndag formiddag. De enkelte aktiviteter har forskelligt program og de første aktiviteter starter kl. 11.00

Der findes aktiviteter med begrænset plads, og til disse skal man have en billet som fås i TIK Klubhuset fra kl. 10.30. Det drejer sig om Karate, Minigold, Padel og Bueskydning. 

Til alle de øvrige aktiviteter møder man bare op til aktiviteten 5 minutter før aktiviteten starter.

Af hensyn til planlægningen, må du meget gerne tilmelde dig på forhånd at du kommer via Facebook begivenheden.

Se programmet her.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.