Gå det nye år ind

Sæt kryds i kalenderen 1. januar kl. 11

Vil du og din familie, dine venner eller naboer godt i gang med det nye år? Så skal I med, når vi kombinerer bingo med en frisk gåtur for store og små til ”Gå det nye år ind” den 1. januar med start og slut fra TIK’s klubhus.

Der er ikke tilmelding, men smut gerne forbi begivenheden på Facebook og tryk ”deltager”. 

Sidste år var første gang, at TIK inviterede til at gå det nye år ind, hvor mellem 400 og 500 mennesker var med. Konceptet er simpelt. På dagen kan man i klubhuset købe bingoplader, og så går man enten 3 kilometer eller 5 på en opmærket rute, hvor man på turen møder numre, som man krydser af på pladen. Hvis man er heldig at få en række, to rækker eller hele pladen fuld, venter der en præmie i TIK’s klubhus. Her venter der også varme drikke og snacks til alle, der har været ude af gå. 

”I TIK vil vi gerne gøre vores til, at endnu flere mennesker får pulsen op og bliver en del af aktive fællesskaber. Så her er en anledning til at være aktiv, møde nye mennesker, få frisk luft på en sjov og lidt anderledes måde”, siger Karsten Weikop fra TIK.

Ambitionen er, at ”Gå det nye år ind” bliver en tilbagevendende begivenhed, som hvert år kan give gode oplevelser og skrue op for fællesskabet for børn, unge, voksne og ældre i Høje-Taastrup Kommune.

Kom med
I bestemmer selv tempoet, og alle kan være med – også selvom man ikke er aktiv i TIK.

Kl. 11.00 – 12.30: Køb plader i TIK’s klubhus og nyd turen
Kl. 12.00 – 14.00: Varme drikke, snacks og hygge ved TIK’s klubhus

En plade koster 20 kroner, seks plader koster 100 kroner
Du kan betale med kontanter, Dankort eller Mobilepay
Du finder TIK’s klubhus på Parkvej 78, 2630 Taastrup

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.