Giv en gave – giv blod den 17/12

TIK Bloddonor afdelingen har tirsdag den 17. december inviteret GivBlod til Taastrup og håber at rigtig mange møder op med en gave – nemlig en ½ liter blod, som vil blive givet videre til dem som har brug for det. 

Man skal ikke engang pakke gaven ind på forhånd – blodbanken skal nok hjælpe til.

TIK Donor og den Mobile Blodbank (Givblod ) er klar til årets fjerde og sidste tapning. Det sker tirsdag den 17. december og som sædvanligt fra 14.30 – 19.00 i Taastrup Idrætshaller .

TIK Donor 60 år på bagen i år, da det i sin tid startede på Borgerskolen i samarbejde med blodbanken i Gentofte, styret af Emmy og Eiler Olsen fra TIK.

Vi har ca. 500 medlemmer registreret, men som regel lander vi kun på omkring 200 tapninger per gang, det mener jeg måske godt kunne være bedre, men vi TIK Donor og den Mobile Blodbank er glade når vi bare når omkring de 200 portioner pr. gang.

Man kan bare møde op, men det anbefales dog at man booker tid til de enkelte tapninger for at undgå ventetid. Man skal være tilmeldt 60 dage før første tapning for at kunne give blod: https://givblod.dk/bliv-donor/tilmeld-dig/

Man kan være bloddonor fra man er 17 år og indtil man er 67 år, dog skal man have startet tapning inden det fyldte 60 år. Det kræver underskrift fra ens værge hvis man et under 18 år.

Blodbanken kan kontaktes på:

E-mail: givblod.rigshospitalet@regionh.dk
Telefon: 70 10 61 11
Fax: 3331 2888
http://givblod.dk