Gratis online kurser – masser af inspiration til foreninger

Mens vi glæder os til at I igen kan få gang i jeres fantastiske fællesskaber, sender jeg jer lige lidt inspiration. ”Ingerfair”, som arbejder med foreningsudvikling, og som nogle af jer kender fra spotkurserne om rekruttering af frivillige, har forlænget perioden med gratis online-kurser/webinarer, så der også i de kommende uger er mulighed for at få inspiration til foreningsarbejdet. De sidste to ugers webinarer er også tilgængelige.

Temaerne er blandt andet:

  • Ledelse af frivillige
  • Frivilligstrategi
  • Konflikthåndtering
  • Frivillige fra fem generationer (hvordan motiverer man forskellige generationer af frivillige)
  • Samskabelse i lokalsamfundet

man kan vælge bare at tage et webinar – eller så mange, man har lyst til. Det fungerer sådan, at man tilmelder sig – og så kan man hver dag kl. 9.30 gå på Ingerfairs facebookside og høre lidt om dagens emne. Kl. 10 er videomaterialet tilgængeligt via et link, og så kan man se videoerne i det tempo, man har lyst til. Kl. 11.30 er der mulighed for at stille spørgsmål på facebooksiden, men hvis man ikke lige når det eller har spørgsmål, kan man få fint udbytte af bare at se videoerne.

Man tilmelder sig her (klik på linket, som åbner en mail)

Tilmeld dig Ingerfairs virtuelle seminarer

Jeg tænker, at det for nogle af jer kan give nye vinkler på noget af det frivillige arbejde, eller inspiration til at gå dybere med nogle af emnerne. I må meget gerne skrive til mig, hvis der er temaer, I har fundet særligt spændende – så kan det være input til senere spotkurser.

Venlig hilsen
Signe Abildå
Idrætskonsulent

Fritids- Og Kulturcenter
Idrætsteamet
Fritid og Kultur
Bygaden 2
2630  Taastrup
Telefon: 43591000
Direkte: 43591377
Mobil: 21167113
www.htk.dk
SigneAb@htk.dk