Gymnastik for gravide

Er du gravid – så er TIK klar med ‘Kom i form før fødslen’

Vi starter timen med lidt snak, venepumpeøvelser, bækkenbundstræning, derefter følger opvarmning og fysisk træning som kan variere lidt fra gang til gang, alt efter instruktørens humør.

Det består typisk af noget Effekttræning, styrketræning og pulstræning herunder måske lidt dans. Alt træningen tager udgangspunkt i, at man skal kunne være med, uanset hvor meget man før har trænet, og der tages selvfølgelig højde for, at man er gravid.

Vi har det sjovt og hyggeligt, og man bliver klædt godt på til fødslen, og man bliver meget kropsbevidst og får masse af viden om, hvad man selv kan gøre før og under fødslen for at få en så god en fødselsoplevelse som muligt.

Vi har meget fokus på at forebygge graviditetsgener og kører hver gang et fast program for netop dette, så man hurtigt kan huske det og lave øvelserne der hjemme.

Indimellem instrueres i forskellige teknikker til afspænding og smertelindring i graviditeten og til brug under fødslen.

Der er løbende tilmelding og næste hold starter 8/1 2019, men det er muligt at starte efter denne dag. Send en mail hvornår du gerne vil starte – så finder vi ud af det.

Har du spørgsmål til holdet så send en mail til gymnastikforgravide@gmail.com

Læs mere og tilmeld her

Er du gravid?Kom i form til fødsel med erfaren jordemor??Vil du være både fysisk og mental klar til fødslen? Så har vi det perfekte tilbud til dig, tirsdage kl.17.30 til 19.00 på Parkskolen i Taastrup.Gudrun Rude Nielsen er både jordemor og instruktør, hun sørger for:✔ Gode råd og vejledning✔ Puls og styrke på dit niveau✔ Teknikker til smertelindringTilmeld dig via www.tik-gymnastik.dk – uanset hvor langt du er i graviditeten

Slået op af TIK Taastrup Idræts Klub i Fredag den 4. januar 2019