Hvem får pokalen i år / 1

Der er ikke lang tid til den årlige pokalfest, der afholdes lørdag den 25. januar 2020, og vi regner jo med at du allerede har købt billet – hvis ikke, så se her.

På samme måde som sidste år kan du på forhånd få at vide hvem som er indstillet til de 3 forskellige pokaler, som vil blive uddelt under pokalfesten.

Her kan du læse hvem hvor er indstillet til Taastrup Erhvervsforenings Pokalen. Pokalen uddeles for:

  • En meget stor/ny aktivitets og/eller afdelingsindsats, enten det foregående år eller i gennem mange år
  • Aktiviteter hvor en afdeling eller personer herfra tager aktivt del i en positiv udvikling af folkeoplysningen og samfundets liv.

De indstillede til pokalen i 2020 er:

1 – Britta Harding Nielsen, TIK Veteransport

Siden Britta gik på pension i 2004 har hun hjulpet med at gennemgøre den ugentlige Boccia aktivitet i TIK veteransport. Som der står i indstillingen: “Det er guld værd for en forening at have en frivillig person tilknyttet på den måde, som Britta løser sine opgaver. Britta er ligeledes frivillig »kaffedame« i Veteransport og hjælper med at lave kaffe og smøre ostemad/ pølsemad m.m. Og så er hun er aktiv på et motionshold.”

2 – Sofie Jørgensen, TIK Gymnastik

Sofie Jørgensen har været med i TIK gymnastik i mange mange år, både som gymnast blandt de bedste i DK, siden som både træner og dommer, og som international dommer har hun bl.a. været til ungdoms OL, en kæmpe indsats i gennem mange år.

3 – Pokalfestudvalget

Pokalfestudvalget arbejder utrætteligt for at arrangere og afvikle den årlige pokalfest, som er for alle medlemmer af TIK. Mens gæsterne nyder maden og musikken spiller har festudvalget fortsat mange opgaver og natten efter og dagen derpå skal ryddes op i hallen, så idrætsaktiviteterne kan starte kl. 12. 
Pokalfesten markerer sammenhold på tværs af TIK og er en meget vigtig og god tradition for TIK.

4 – Brian Henriksen, TIK Triathlon

Brians historie er ekstraordinær. Som han selv udtrykker det  var han blevet for overvægtet. På kun 2 år trænede han intensivt frem mod sin første Ironman, men et voldsomt cykelstyrt satte for en stund en stopper for hans træning og ambitioner. Han har knoklet og har i år været gennemførelse af “big four” (Copenhagen hel og halv marathon samt Copenhagen hel og halv IM).

Onsdag den 15. januar offentliggøres hvem som er indstillet til Dagbladets Ungdomsleder Pris mens de indstillede til Lokalavisen Taastrups Pokal, som jo er hovedpokalen, offentliggøres fredag 17. januar.

Pokalerne blev i 2019 uddelt til:
* U16 holdet, Håndbold (Lokalavisen Taastrup pokal)
* Britta Bahn, Klubhuset  (Taastrup Erhvervsforenings pokal)
* Jette Hansen, Gymnastik (Dagbladets ungdomsleder pris)