Hvem får pokalen i år / 1

Der er ikke lang tid til den årlige pokalfest, der afholdes lørdag den 26. januar 2019, og vi regner jo med at du allerede har købt billet – hvis ikke, så se her.

Som noget nyt kan du på forhånd få at vide hvem som er indstillet til de 3 forskellige pokaler, som vil blive uddelt under pokalfesten.

Her kan du læse hvem hvor er indstillet til Taastrup Erhvervsforenings Pokalen. Pokalen uddeles for:

  • En meget stor/ny aktivitets og/eller afdelingsindsats, enten det foregående år eller i gennem mange år
  • Aktiviteter hvor en afdeling eller personer herfra tager aktivt del i en positiv udvikling af folkeoplysningen og samfundets liv.

De indstillede til pokalen i 2019 er:

1 – Johan Oude Hessellink, Løberne

Løbernes Formand Johan Oude Hessellink gik forrest med planlægningen af TIK Løbernes jubilæumsløb nr. 500, et løb der har været afholdt i mere end 40 år uden afbrydelser .

2 – Britta Bahn

Britta Bahn har de sidste 20 år holdt Klubhuset levende, åbent, tilgængeligt og dermed nyttigt for alle brugere. Hun har altid en positiv  og hjælpsom indstilling  over for alle brugere af huset.

3 – Ole og Marianne Ipsen, Mini Golf

Ole og Marianne Ipsen har med en ukuelig indsats  igennem flere år fået etableret TIK Minigolf. Med en 18 hullers bane. En helt ny afdeling har set dagens lys!

4 – TIK Klubhuset

Siden ca. 2000 har en stor flok af frivillige sørget for at ”åbne og lukke” samt bemande ”baren”. Salget fra  baren er med til at få klub økonomien til at løbe rundt, men vigtigst at vi har et ”levende” klubhus.

Fredag den 11. januar offentliggøres hvem som er indstillet til Dagbladets Ungdomsleder Pris mens de indstillede til Lokalavisen Taastrups Pokal, som jo er hovedpokalen, offentliggøres fredag 18. januar.

Pokalerne blev i 2018 uddelt til:
* Sarah Sönnichsen, Bueskydning (Lokalavisen Taastrup pokal)
* Jane Daugaard, Håndbold/Gymnastik (Taastrup Erhvervsforenings pokal)
* Cecilie Damberg, Gymnastik (Dagbladets ungdomsleder pris)

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.