Hvem skal have pokalerne i år?

TIK er efterhånden blevet 115 år men er stadig utrolig aktiv. Der er 15 afdelinger hvor der hver eneste dag foregår rigtig mange aktiviteter.

En gang om året har vi siden 1961 hyldet nogle af de mennesker som i løbet af året har lavet en stor idrætspræstation eller lavet et stort arbejde i klubben.  Det foregår ved den årlige pokalfest der altid finder sted den sidste lørdag i januar måned – næste pokalfest er 26. januar 2019.

I TIK har vi 3 pokaler der uddeles hvert år. Indtil nu har det været bestyrelserne for de enkelte afdelinger som har indstillet kandidaterne til pokalerne, men for at få endnu flere indstillinger, vil vi som noget nyt give alle medlemmer af TIK mulighed for at indstille.

For at gøre det lettere at indstille er det nu også muligt at indstilling via hjemmesiden, hvilket gøres her.

I TIK har vi 3 pokaler, som alle er doneret af  det lokale erhvervsliv:

 • Lokalavisen Taastrup’s pokal
  Er den ældste pokal og regnes for ”den fineste”. Den uddeles til
  a) Årets største idrætspræstation
  b) En ekstraordinær stor lederindsats gennem mange år
 • Taastrup Erhvervsforening’s pokal
  Uddeles enten for
  a) En meget stor/ny aktivitets og/eller afdelingsindsats, enten det foregående år eller igennem mange år
  b) Aktiviteter hvor en afdeling eller personer herfra tager aktivt del i en positiv udvikling af folkeoplysningen og samfundets liv.
 • Dagbladets ungdomslederpris
  Uddeles til en ungdomsleder, der har gjort en stor indsats for sin afdeling, og som har været et godt eksempel for de unge (en ungdomsleder behøver ikke at være en ”ung”leder.