Indstilling til TIK’s vandrepokaler

Den 27. januar 2018 afholdes TIK’s årlige pokalfest, som siden starten i 1961 har været et samlingspunkt for TIK’s medlemmer og hvor de forskellige afdelinger i fællesskab har hyldet pokalmodtagerne for deres sportslige præstationer og for deres lederindsats.

Vi bruger blandt andet pokalfesten til at sige TAK til alle de personer, der gør en forskel i de forskellige afdelinger, sponsor og forældre og bedsteforældre mm.

Hvem synes du skal hædres i 2018?

TIK har 3 pokaler, som er doneret af  det lokale erhvervsliv.  Du kan indstille ved enten at kontakte formanden i din afdeling eller du kan selv lave en indstilling (se links herunder) som sendes til TIK kontoret.

 • Lokalavisen Taastrup’s pokal
  Er den ældste pokal og regnes for ”den fineste”. Den uddeles til
  a) Årets største idrætspræstation
  b) En ekstraordinær stor lederindsats gennem mange år
 • Taastrup Erhvervsforening’s pokal
  Uddeles enten for
  a) En meget stor/ny aktivitets og/eller afdelingsindsats, enten det foregående år eller igennem mange år
  b) Aktiviteter hvor en afdeling eller personer herfra tager aktivt del i en positiv udvikling af folkeoplysningen og samfundets liv.
 • Dagbladets ungdomslederpris
  Uddeles til en ungdomsleder, der har gjort en stor indsats for sin afdeling, og som har været et godt eksempel for de unge (en ungdomsleder behøver ikke at være en ”ung”leder)

Disse pokaler underbygger betydningen af, at der er et aktivt idrætsliv i kommunen og det har TIK i en helhed levet op til gennem alle årene,  siden stiftelsen i 1903 og det vil TIK også gøre i fremtiden.

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.