Jan er indstillet

Den 27. januar 2024 er der pokalfest i TIK, hvor vores 3 traditionsrige pokaler bliver uddelt på baggrund af de indstillinger som der er modtaget. Husk du kan købe billet til pokalfesten her.

Hvem der får pokalerne er en hemmelighed indtil pokalfesten, men vi kan godt røbe hvem som er indstillet. En af de 10 indstillede er:

Jan Rasmussen

hvor indstillingen lyder:

TIK-håndbold har en leder, som virkelig har et TIK-hjerte – Jan Rasmussen har gennem en årrække været den hemmelige mand bag herreholdets succes.

Jan har på alle måder kæmpet for at få projekt 1. division til at lykkes, og det er både inde på og uden for banen. Han var selv aktiv spiller de første år af projektet, men en skade gjorde, at han overgav målmandsposten til yngre kræfter. I dag er Jan ikke bange for at give en hånd med til træning, hvis man lige mangler en målmand – og han kan stadig nappe de unge drenge.

Til succesen på banen, har Jan hentet dygtige spillere til klubben, hvor mange af dem er kommet så godt ind i TIK- hjertet, at de faktisk er blevet i klubben. Dette er ikke mindst Jans fortjeneste, da han ikke løber fra sine aftaler og behandler dem godt. Står man lige og mangler et sted at bo, så finder Jan da også lige det via hans mange kontakter. Jan har i flere år sørget for, at der ved hjemmekampe er en god stemning både for spillere og tilskuere. Jan sætter sig derfor gerne ved dommerbordet som speaker og “musikant”, så stemningen kan være i top under kampene. Dette skal også mærkes i ungdomsrækkerne, så derfor er det selvfølgelig ogsa Jan, der står bag klubdagene.

Jan tager også gerne en trænertørn og har gennem flere år trænet flere af vores dygtige drengehold. 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.