Kåre Norge – maleriudstilling og koncert

TIK har en søster – nemlig Kunstforeningen Foyer’en, som løbende har kunstudstillinger, som altid udstilles i Taastrup Idræts Center. 

Vores søster er meget aktiv og har sendt en invitation TIK familien.

Velkommen til maleriudstilling og klassisk guitarkoncert med Kaare Norge

Det glæder Foyer’en meget at kunne invitere til et udvidet arrangement, hvor Kaare Norge gæster os med sin billedkunst og musik.

Ferniseringen finder sted lørdag den 23. oktober kl. 14.00, hvor Kaare Norge fortæller om sin billedkunst, og vi har mulighed for at se udstillingen og stille spørgsmål til kunstneren. I forbindelse med ferniseringen er Foyer’en som altid vært ved et glas vin/vand og lidt frugt m.v.

Herefter fortsætter programmet med en koncert med Kaare Norge i hal G fra ca. kl. 15-16. Kaare Norge har med sit solospil tryllebundet publikum i alle aldre gennem årtier. Bedst kendt er Kaare Norge sikkert for sin komposition af kendingsmelodien Homage To Life til DR-programmet Dus Med Dyrene med vært Poul Thomsen i 1992. Kaare Norge har udgivet 24 cd albums og 4 singler og modtaget 4 guldplader og 1 platinplade.

Vi ser meget frem til dette spændende arrangement, og vi håber, at rigtig mange møder op og er med til, at vi alle får en festlig eftermiddag.

Læs mere om hele programmet i udstillingsfolderen.

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.