Kom og vær med, når Bevæg Dig For Livet sættes i gang

Høje-Taastrup Kommune bliver ”Bevæg Dig For Livet”-kommune i samarbejde med DIF og DGI

Kom og vær med, når Bevæg Dig For Livet-aftalen mellem Høje-Taastrup Kommune og DIF og DGI bliver underskrevet. Det foregår onsdag 2. oktober 2019 kl. 18.30 på Ole Rømer Skolen (Afdeling Gadehaven, Gadehavegårdsvej 1), hvor DGI-formand Charlotte Bach, DIF-næstformand Thomas Bach, formand for DGI Midt- og Vestsjælland Bruno L. Hansen, borgmester Michael Ziegler og formand for Fritids- og Kulturudvalget Merete Scheelsbeck underskriver aftalen. Herefter går de med den lokale gangforening Taaspidserne på fødselsdagsvandring, hvor alle er velkomne til at gå med – enten 6 eller 10 kilometer.

Høje-Taastrup Kommune har et stærkt foreningsliv, og i flere år har lokale foreninger og institutioner samarbejdet med kommunen om at styrke bevægelsesglæden og fællesskabet hos mange grupper af borgere. Flere har oplevet glæden ved et aktivt liv, men der er stadig mange, der ikke er en del af de aktive fællesskaber eller er aktive på egen hånd. Med partnerskabet med DIF og DGI vil Høje-Taastrup Kommune arbejde på at skabe endnu bedre muligheder for, at alle kan få et aktivt liv.

Bevæg Dig For Livet er den største partnerskabsaftale i dansk idræts historie. Målsætningen er, at Danmark skal være verdens mest aktive nation i 2025. Det er en ambitiøs målsætning, som Høje-Taastrup Kommune vil bidrage til med et mål om at 9.500 flere af kommunens borgere skal være fysisk aktive. Flere børn skal med i foreningslivets fællesskaber, og flere voksne skal være aktive i og udenfor foreningslivet. 

https://www.htk.dk/Fritid/Aktiv-fritid/Bevaeg-dig-for-livet.aspx

Venlig hilsen

Signe Abildå
Idrætskonsulent

Fritids- Og Kulturcenter
Idrætsteamet
Fritid og Kultur
Bygaden 2
2630  Taastrup
Telefon: 43591000
Direkte: 43591377
Mobil: 21167113
www.htk.dk
SigneAb@htk.dk
 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.