Lonnie er indstillet

Den 27. januar 2024 er der pokalfest i TIK, hvor vores 3 traditionsrige pokaler bliver uddelt på baggrund af de indstillinger som der er modtaget. Husk du kan købe billet til pokalfesten her.

Hvem der får pokalerne er en hemmelighed indtil pokalfesten, men vi kan godt røbe hvem som er indstillet. En af de 10 indstillede er:

Lonnie Tholstrup

hvor indstillingen lyder:

Lonnie starter i april med at ringe til kommunen for at spørge, hvorfor der ikke er bordtennis for personer over 60 år.  Altså et tilbud i dagtimerne.  Kommunen støttede straks op.  Selvfølgelig var det en super ide.  Og så blev det en realitet i maj 2023. Her startede BAT60 op.  Det er bordtennis for mennesker, som er fyldt 60 år.  Det var en lidt træng start,  men så begyndte det at vælte ind med medlemmer.  Lonnie er en ildsjæl, og har været med til at f ågodt gang i mandags bordtennis.  Hver mandag kl. 10-12 mødes omkring 30 personer på +60 år og hygger sig med bordtennis, kaffe og en kage. 

Der er altid plads til flere i klubben – men vi er nu nået til, at de bliver nødt til at spille double, for vi har ikke flere borde.  Men sikke et luksusproblem. 

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.