Mangfoldigheden gjorde Funday til en succes

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da idrætsforeningen Taastrup Idræts Klub inviterede til at prøve kræfter med 14 forskellige idrætsaktiviteter. Rigtig mange – og rigtig mange forskellige – mennesker kom forbi og fik Taastrup Idrætscenter til at summe af aktivitet.

Alder, højde, drøjde og ambitionsniveau spillede ingen rolle til TIK Funday 2023. I år har der været 14 forskellige idrætsaktiviteter at vælge mellem – lige fra minigolf til familiefloorball. Det er frivillige fra afdelingerne i den flerstrengede idrætsforening Taastrup Idræts Klub, der har brugt søndagen på at vise, hvad hverdagen i deres idræt byder på.

”Vi har i dag budt velkommen til både kendte og nye ansigter, der har prøvet kræfter med rigtig mange forskellige idrætsaktiviteter i løbet af dagen. Solen har skinnet fra en skyfri himmel, smilene har været store, så det har bestemt været en stor succes i år”, siger Karsten Weikop, der er en del af arrangørgruppen bag TIK Funday og fortsætter:

”Styrken i Funday er mangfoldigheden. Her kan alle være med til en meget forskellige aktiviteter, så der er noget for de stille og noget for de vilde. Vi både håber og tror, at en masse mennesker har fået mod på en mere aktiv fritid”.

Første gang var lykkens gang
Isabella på 10 år og bonusfar Mike Kruse var til Funday for første gang. De prøvede blandt andet minigolf, skattejagt og fitness.

«Det har været sjovt og hyggeligt at være med for første gang”, siger Mike Kruse.

Funday 2023 – Mike Kruse og Isabella

 

Chancen for noget nyt
Familien Kolby Rasmussen – mor Maria, far Jesper og tvillingerne Otto og Alma på 10 år har været til Funday flere gange. Otto og Alma spiller badminton i TIK Badminton, mens Maria er medlem i TIK Løberne. Jesper klarer træningen på egen hånd.

”Vi har været her et par gange før. Det er sjovt at prøve flere forskellige ting, og det er sjovt at prøve noget, man ikke har prøvet før”, siger Maria Kolby Rasmussen.

Styrker fællesskabet
Funday er også en med til at få fællesskabet i TIK til at vokse blandt de 13 afdelinger, der tilsammen har 3.000 medlemmer.

”Vi er jo en stor foreningsfamilie, men i løbet af året bruger man jo mest tid på at få ens egen idrætsaktivitet til at fungere. Så det at mødes som i dag, det giver en dosis på fællesskabskontoen. Det betyder meget, at vi kan være sammen om at få sådan en dag som i dag til at fungere”, siger Karsten Weikop.

Funday i tal

  • 60 frivillige
  • 14 idrætsaktiviteter
  • 108 bolde med TIK-logo
  • 300 grillpølser
  • 6 kasser flødeboller
  • 450 deltagere

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.