Minigolf i TIK

Ved TIK’s generalforsamling i marts 2017 blev Minigolf optaget som afdeling i TIK og siden har den nystartede afdeling arbejdet for at få banerne klar. Formanden for TIK Minigolf, Ole Vang Ipsen, udtaler:

Vores nystartede afdeling TIK Minigolf har nu fået lagt fliseunderlag for de kommende baner. Til marts får vi nyt baneunderlag til banerammerne. Vi forventer, at der kan holdes indvielse til april/maj 2018, og glæder os til at se jer.

Etableringen af banerne er sket med støtte fra Dansk Minigolf UnionHøje Taastrup Kommune og Taastrup Idræts Center. Idrætskonsulent Signe Abildå fra Høje Taastrup kommune udtaler:

Vi fra Fritid og Kultur glæder os meget til, at minigolfklubben kan komme i gang og takker for et helt fantastisk samarbejde med klubben. Med tilbuddet om motion, sjov og samvær har minigolf potentialet til at få fat i nogle af de borgere, der ikke i forvejen er aktive og få dem med ind i et forpligtende fællesskab – så vi glæder os også rigtig meget!

Banerne kommer til at ligge i Taastrup Idræts Center, hvor centerchef Claus Hillemann siger:

Taastrup Idræts Center er tilfredse med at TIK igen har haft muligheden for at etablere en ny afdeling og dermed fornyet aktivitet og tilbud til unge og gamle. Minigolf i Taastrup Idræts Center vil i en sammenhæng give muligheder for alle, skoler, unge, voksne og seniorer. Taastrup Idræts Center ønsker TIK minigolf held og lykke.

TIK er den største idrætsforening i kommunen og med Minigolf som en ny afdeling, er der nu 15 afdelinger i TIK. Lars Monberg, der er hovedformand for TIK, udtaler:

Mangfoldigheden i TIK spænder over aktiviteter ,fra aktive sportsgrene, over Kunst til øje og sjæl, samt en samfundsnyttig aktivitet som Bloddonor! Vi er derfor glade for at kunne byde velkommen til TIK Minigolf, der kan dække sport fra elite og bredde samt handicap idræt. Vi glæder os til at have Jer med i samarbejdet.

Læs mere på TIK Minigolfs hjemmeside.

Har man lyst til at være med fra start eller bare høre lidt mere – så kan formand Ole Ipsen kontaktes på minigolf@tik.dk eller tlf. 20 81 65 03.