Motionsuge, Aktiv Efterår og højere energiudgifter 

Velkommen tilbage fra sommerferien. Efteråret står for døren, og det betyder blandt andet Aktivt Efterår i skolernes efterårsferie i uge 42 og Motionsugen i uge 41.

  1. Motionsugen uge 41

 Uge 41 er motionsuge med fokus på fællesskab, sjov og bevægelse for hele familien. Fritid og Kultur vil gerne bruge denne uge til at sætte fokus på de mange tilbud i foreningerne og de mange muligheder for at være aktive på egen hånd i nærområdet eller i de mange grønne områder.

Vi markedsfører de foreningstilbud, som er åbne for alle i denne uge – som fx åbne træninger eller andre events.

Så hvis din forening gerne vil lave åbne træninger – kan være en enkelt dag – i uge 41 – så skriv til idrætskonsulent Signe Abildå (SigneAb@htk.dk) med følgende oplysninger:

Forening:

Aktivitet:

Sted:

Tid:

Aldersgruppe:

Medbring:

                                                                                                                    DEADLINE 1. OKTOBER

 

  1. Efterårsferien uge 42 – Aktivt Efterår

 I uge 42 er der Aktivt Efterår, temaet her er oplevelser for børn og familier i det fri, og vi håber at I vil deltage med en aktivitet. Det behøves ikke at være jeres vanlige aktiviteter, og I må gerne gå sammen flere foreninger. Læs mere i vedhæftningen  .

 

                                                                                                                    DEADLINE 1. OKTOBER

 

  1. Energipriser og energiforbrug

 Priserne på varme og el stiger for øjeblikket meget. Ligesom det påvirker den enkelte husstands budget, påvirker det også kommunens økonomi. Forudsigelserne spår, at det vil blive endnu værre, når vi går ind i vinterhalvåret.

I Høje-Taastrup Kommune har vi nogle ret gode vilkår for faste foreningslokaler. Hvad enten det er kommunale lokaler eller foreningens egne, bliver el og varme betalt fuldt ud af kommunen. Så selv om el og varme er gratis, er det vigtigt, at vi alle bruger det med omtanke, hvilket da også er vores indtryk i det daglige; men vi er også i en ganske særlig situation.

Derfor vil vi venligst opfordre jer til fremover at være ekstra opmærksomme på forbruget af el- og varme i de lokaler, I ejer eller har fået stillet til rådighed til jeres folkeoplysende aktiviteter, og dæmpe det, hvor det er muligt.

På forhånd tak for jeres hjælp.

Venlig hilsen

Jesper Kristiansen
Fritidskonsulent

Fritids- og Kulturcenter
Administration og Idræt
2630 Taastrup
Mobil: 3059 6026
EANnr: 5798008904165
jesperkri@htk.dk

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.