Motorikheltene

Motorikheltene er et nyt hold for børn med særlige behov.

Nadia og Dorthe er instruktører på Motorikheltene, der er et helt nyt hold for børn med særlige behov i alderen 6-12 år.

På Motorikheltene trænes krop og motorik gennem leg og redskaber – og så skal det være sjovt. Det er et lille hold, hvor der er fokus på hvert enkelt barn og dets udvikling. Børn med én eller flere diagnoser er også velkomne på holdet.

Forældre må meget gerne være med i hallen, men er ikke med til selve træningen. Men det kan være at
barnet lige har brug for en hjælpende hånd eller en pause.
Motorikheltene er mandage på Parkskolen, kl. 18.00 – 19.00. Holdet starter 29. august.

Læs mere her hvor man også kan tilmelde sig.

Holdet er holdet for børn mellem 6 og 12 år med motoriske vanskeligheder, som kan gøre det svært at indgå på andre almindelige hold. Det er et lille hold, hvor der er fokus på hvert enkelt barn og dets udvikling, så træningen planlægges efter hvert barns udfordringer. Der er derfor ikke et mål om, at alle børn skal kunne lære de samme spring, eller skal kunne en hel danseserie.

Børn med én eller flere diagnoser er også velkomne på holdet.

Vi træner krop og motorik gennem leg og redskaber, og vi laver forskellige øvelser fra gymnastikverdenen. Hovedmålet er at have det sjovt og få sved på panden samtidig med, at vi træner det enkelte barns krop og dets udfordringer. Vi arbejder meget ud fra, at alle skal have succesoplevelser og ikke gå fra træningen med et nederlag.

Forældre må meget gerne være med i hallen, hvis nu barnet har brug for en hjælpende hånd eller en pause. Men forældrene får i udgangspunktet ikke sved på panden.

Hvis I har spørgsmålet til holdet, kan instruktør Nadia kontaktes på nadiadaner88@gmail.com eller tlf. 28 11 09 68
Holdet er for 1 barn med 1 voksen. Husk at det er barnet, der skal tilmeldes. De første 3 gange er prøvegange, herefter er tilmelding bindende

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.