Nr 150 møder nr 1

Den 18. september var der travlt i Taastrup Idræts Haller, TIK Donor og den mobile blodbank ‘GIV blod’ havde i tapning. Der blev leveret 181 portioner blod og blandt dem var der en jubilar der leverede portion nr. 150 – stort tillykke til Frank Christoffersen herfra. Der var også et nyt medlem.

Formanden for TIK Donor, Carsten Petersen udtaler:

Der er det vigtigt vi får nye medlemmer hele tiden og gerne mere end 1 pr. gang. Hvis man får lyst til at være donor går man bare på nettet og tilmelder sig, dette skal gøres 60 dage inden vi igen tapper 18. december mellem 14.30 og 19.00. Man kan tilmelde sig på på www.givblod.dk.

Det forlyder at der i hvert fald kommer 3 nye medlemmer, men som sagt alle er meget velkomne, så ind hvor I kan tilmelde jer til tapning næste gang –  husk det skal gøres min. 60 dage før, således at I kan tappes.

Donorerne er et rejselystent folk så der var 13 der havde været rejse uden for Europa, så de var i midlertidig karantæne og blev derfor afvist. 181 portioner blod er et flot resultat, men der kunne have være flere.

Carsten Petersen siger at man vil prøve at få det trådløse netværk til at køre lidt bedre ved næste tapning, da det gav udfordringer og ekstra ventetid for både  folk med bestilt tid og folk der dukkede op uden tid. Han beklager dette og ved at der blev mistet nogle portioner på grund af dette, da folk i dag har et stramt program og ikke altid har tid til at vente, men når det er sagt er donorerne i TIK generelt tålmodige mennesker og mange får også en snak med hinanden, da mange kender hinanden efter mange år og hygger sig lidt ved disse tapninger.

Frank Christoffersen får vinkurv for at have givet 150 portioner blod

 

Jubilaren Frank Christoffersen (150 tapninger) og Niels Bacher Olsen, som leverer sin portion nr 1.