Ny chef i TIC

Idræts- og foreningsmenneske med et godt øje til events er ny centerchef i TIC

1. november 2022 begyndte Søren Leth som ny centerchef i TIC. Han bliver ny centerchef efter Lotte Olsen, der efter kort tid blev headhuntet til nyt job.

Søren Leth kommer med stor erfaring med idrætsforeninger, frivillige og events fra idrætsorganisationen DGI, hvor han har arbejdet de seneste 15 år. 

”Idræt har altid været en del af mit liv. Både på motionsplan og med divisionshåndbold. Jeg har været så heldig at kunne arbejde med idræt i DGI, og nu har jeg chancen for at blive endnu klogere på endnu et område af idrætsverdenen som centerchef”, siger Søren Leth.

Søren Leth er 47 år, gift med Rie og sammen har de to drenge. De bor i Holbæk. Når han ikke er på arbejde, træner han sin søns håndboldhold, cykler og løber.

”Hele Taastrup Idræts Center – inde som ude – virker som veldrevet og med en stærk foreningskultur, som hovedbrugere af facilliterne. Det er interessant for mig at være med til at bringe TIC endnu flere skridt videre i udviklingen mod at blive hele Taastrups samlingssted for motion, oplevelser, velvære og fællesskab”, siger han og forsætter:

”Jeg har allerede hilst på en del mennesker, og jeg glæder mig til at blive en del af hele fællesskabet omkring TIC. Det er et sted, hvor vi skal have en god og sund dialog omkring dagligdagen. Hvor vi skal være nysgerrige på, hvad der kan gøre det endnu sjovere at færdes i- og omkring facilliterne. Derfor vil døren også altid stå åben i forhold til en hyggelig snak og konstruktiv dialog om ændringer eller geniale idéer”.

Karsten Weikop, der er formand for bestyrelsen i TIC, ser frem til samarbejdet.

”Sørens erfaring fra DGI med idræt, frivillige og foreningsliv kombineret med hans erfaringer med events er et perfekt match for TIC. Han har nemlig øje for både den daglige drift og for udviklingen af faciliteterne. Det er vigtigt for os, at de mange mennesker, der har deres daglige gang i TIC føler sig velkomne, samtidig med at vi har fokus på at få flere med”.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.