En ægte TIK’er er gået bort

Ole Søndergaard døde fredag den 11. marts og blev 91 år. Ole var TIK’s hovedformand i perioden 1974-1980, og æresmedlem af TIK fra 1983.

Ole havde et stort hjerte for TIK og særligt Badminton, hvor han elskede at organisere og lave planer, både i forskellige udvalg med bestemt også i bestyrelse, hvor han fik mange ting ført ud i livet, selvom han havde alle de poster i badminton, fandt han også tid til at være træner for ungdom – både de dygtige og de knap så dygtige.

Det var også Ole Søndergaard der i 1978 tog nogle Sydhavns drenge med til Taastrup, og TIK Volley tog sin begyndelse. I april 1980 var Ole Søndergaard også ankermand for at TIK-Handicap med boccia og bueskydning på programmet blev etableret i samarbejde med bla. Dansk Handicap Forbund, dette er i dag TIK bueskydnings afdeling, som har mange skytter i eliten.

Mit første møde med Ole var, som en meget ung og uerfaren mand, i forbindelse med TIK’s 75 år jubilæum i 1978. Hvor alle afdelinger var med til at arrangere ”sport på tværs”, som en del af festlighederne.

Ole skrev TIK-sangen som så godt beskrev TIK’s historie siden 1903!

Og vi vil mindes Ole nu og i fremtiden hver gang vi synger TIK-sangen- ”vores idræt gi´r os styrke,  gi´r os kraft  til det sammenhold, vi altid her har haft” – desværre skal han ikke længere synge for, men mindet om ham vil altid bestå.

Æret være hans minde

TIK bestyrelsen/ ved Lars Monberg

 

Se dette 15 min indslag med Ole fra 2003.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.