Padel er nu del af TIK

Lørdag var der indvielse af de to nye padelbaner i Taastrup Idræts Center, hvor de røde bånd til banerne blev klippet af borgmester Michael Ziegler samt bestyrelsesformanden for Taastrup Idræts Center (TIC) Karsten Weikop.

Padel er en af de sportsgrene som vokser hurtigst og nu er denne sport også kommet til Taastrup. Padel er en sport som kan spilles udendørs hele året rundt, men ved kraftig regn og sne sætter nok spillet på pause et par timer.

Padel har gennem mange år været et ønske fra de store tennis foreninger i kommunen, men etablering af banerne er ikke billigt. Hedehusene Idrætscenter og Taastrup Idræts Center gik sammen og fik økonomien på plads sammen med kommunen således at der blev bygget en bane i Hedehusene og to baner i Taastrup. Det har gjort at man har tænkt anderledes i hvordan banerne kan komme flest mulig til glæde. Det betyder at man kan leje en bane hvis man ikke er medlem af en tennisklub. Hvis man er medlem af TIK tennis, så er der mulighed for at spille padel som en del af kontingentet.

Som tidligere skrevet om i Lokalavisen er der planer om at bygge et padel center i forbindelse med Racehall. På spørgsmålet om man ser det som en konkurrent siger Karsten Weikop fra TIC: “Vi ser frem tid at byde dem velkommen, da vi håber og mener at det vil styrke padel sporten at have med mange steder at udfolde sig”.

Læs mere om padel i Taastrup og Hedehusene på https://www.padeltaastrup.dk/