Puljer

Jeg ved ikke, om I har fået denne tidligere fra os (men I har sikkert fået den fra DIF/DGI i hvert fald) – men hvis det er gået nogens næse forbi, så er her link til DIF/DGIs Corona- og genstartspuljer:

DIF og DGI’s corona-hjælpepulje er åben igen. Det er den, der har været åbnet en række gange før og hvor foreningerne kan søge kompensation for tabte indtægter på grund af coronanedlukninger. Der er denne gang 40,5 mio. kroner i puljen.

DIF og DGI’s Genstartspulje, der kan søges om støtte til at skabe aktiviteter og oplevelser i sommeren og efteråret frem til d. 25. oktober 2021.

DIF og DGI’s Pulje for planlagte aktiviteter, der kan søges om støtte til at afholde planlagte aktiviteter fra d. 1. juli 2021 til og med d. 31. december 2021, som ellers ikke vil kunne finde sted pga. manglende indtægtsgrundlag som følge af COVID-19-restriktioner i sommerperioden. Her er der 8 mio. kroner til uddeling.

Baggrunden for Genstartspuljen og Puljen for planlagte aktiviteter kan der læses mere om her.

Åbningen af de tre puljer betyder, at Foreningspuljen lukkes ned i en periode. Det kommer også til at fremgå af landingssiden for Foreningspuljen.

Venlig hilsen
Signe Abildå
Idrætskonsulent


Fritids- og Kulturcenter
Pædagogisk udvikling og Idræt
Fritid og Kultur
Bygaden 2
2630 Taastrup
Telefon: 43591000
Direkte: 43591377
Mobil: 21167113
www.htk.dk
SigneAb@htk.dk
 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.