Refleksløb – AFLYST

TIK Løberne må desværre aflyse Refleksløbet torsdag den 24. oktober. Børneulykkesfonden har sendt refleksbrikker og ikke de forventede refleksveste. Refleksbrikker er ikke tilstrækkelige til løb.

Der er normal træning hvor alle er mere end velkomne, så hvis man havde regnet med at løbe med, så møder man bare op.

—-

Kom den mørke tid i møde som en oplyst løber.

TIK Løberne arrangerer Refleksløb torsdag d. 24. oktober i samarbejde med Børneulykkesfonden – et løb som er åbent for alle og hvor det er GRATIS at deltage.

Alle starter ved TIK klubhuset (parkvej 78) kl 18:30 og vi løber som vi plejer, det vil sige mellem 5 og 12 km. Løbet arrangeres som et “social løb” – det vil sige, at man løber med et hold og ikke løber hverken hurtigere eller langsommere end holdet.

Vi løber ad Parkvej og til venstre ad Hovedgaden. Fra Hovedgaden tilrettelægger trænerne ruter der passer til holdets normale træning.

Alle skal jo løbe med refleksvest, så derfor har vi gratis refleksveste til alle, som naturligvis bæres på dagen. Vi har 75 refleksveste, som uddeles efter først til mølle princippet.

Årets Refleksdag er en dansk tradition, der hvert år falder torsdagen, inden vi går over til vintertid – i 2019 er det d. 24. oktober. Årets Refleksdag har til formål at sætte fokus på synlighed i trafikken og brug af reflekser i den mørke tid.

Man kan bare møde op, men af hensyn til planlægningen må man gerne tilmelde sig på Facebook.

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.