Sidste chance for at indstille kandidater til årets forenings- og idrætspriser

Der er stadig mulighed for at indstille kandidater til årets forenings- og idrætspriser. Der er fem priser og sidste chance er 1. oktober 2023!!!

Er der en ildsjæl i din/jeres forening, som fortjener at vinde Hædersprisen, Unglederprisen eller Idrættens ”Du gør en forskel-pris”? En træner eller leder, der har ydet en særlig indsats for ungdommen? En idrætsudøver, der har gjort sig særligt bemærket? Så er det nu, du skal indstille dem til årets priser.

Send en mail til FritidKultur@htk.dk senest 1. oktober 2023. I mailen skal du skrive

  1. Hvilken pris, du indstiller til. Du kan godt indstille til flere priser.
  2. Navn og forening på den, du indstiller.
  3. Begrundelse for indstillingen. Gerne også en god historie eller to om kandidaten.
  4. Kontaktinformation (navn, mail, telefon og forening) på den, der indstiller.

Om priserne:

Årets Idrætsleder tildeles til en ungdomstræner eller leder, der har ydet en særlig stor indsats for ungdommen i kommunen. Idrættens Samråd vælger prismodtageren blandt de indstillede.
Årets Sportsnavn tildeles en idrætsudøver eller et hold i Høje-Taastrup Kommune, der har opnået et bemærkelsesværdigt idrætsresultat. Idrættens Samråd vælger prismodtageren blandt de indstillede.
”Du gør en forskel”- prisen tildeles en lokal ildsjæl, der har gjort en særlig indsats for sin forening eller en forening, der har gjort en helt særlig indsats. Idrættens Samråd vælger prismodtageren blandt de indstillede.

Hædersprisen

Fritids- og Kulturudvalget overrækker hvert år Hædersprisen til to forskellige personer, der har gjort en særlig stor indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune gennem en længere årrække. Det sker for at synliggøre de frivillige lederes indsats i foreningslivet i kommunen. Udvalget udvælger vinderne blandt de nominerede, som skal være medlemmer af en lokal folkeoplysende forening.

Unglederprisen

Høje-Taastrup Kommune uddeler i samarbejde med Foreningsudvalget Unglederprisen til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Vinderen findes via en sms-afstemning.Venlig hilsen

Signe Abildå
Idrætskonsulent

Fritids- og Kulturcenter
Fritid og Kultur
Fritid og Kultur
Rådhusstræde 1
2630 Taastrup
Telefon: 43591000
Mobil: 21167113
www.htk.dk
SigneAb@htk.dk
 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.