Skal TIK have Foreningsprisen, Unglederprisen eller Hædersprisen 2017?

Nu er det tid til at indstille til:

Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for medlemmer eller lokalområde. Prisen er sponseret af Danske Bank og kan give et godt rygstød til din forening. Prisen er på 25.000,-, 10.000,- eller 5.000,- kroner, som gives til henholdsvis 1., 2. eller 3. pladsen. Alle foreninger kan indstilles til prisen og et bedømmelsesudvalg vil juni 2017 udvælge nominerede foreninger til prisen på baggrund af de indkomne indstillinger.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Unglederprisen er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen stiftet for at skabe fokus på de mange unge, som yder en frivillig indsats for andre unge og ældre i kommunen. Prisen er på 5.000,- kroner som går til den unge leder. Alle kan indstille en kandidat til prisen. Der vil primo august 2017 blive nomineret 5 Ungledere til prisen, den endelige vinder findes ved en sms-afstemning, der afsluttes ved Foreningsprisfesten i Taastrup Teater.

Sidste frist for indstilling er mandag den 29. maj 2017 kl. 12. Priserne overrækkes fredag den 29 september 2017

Du kan indstille ved at sende en mail til Fritidkultur@htk.dk – du kan enten begrunde din indstilling eller bare lægge dit telefonnummer, så ringer vi dig op og skriver din begrundelse ned.

Læs mere i brevet fra fritid og kultur.

I 2016 fik TIK veteransport foreningsprisens andenpræmie

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.