Sophus Larsen (1884-?) – Æresmedlem af TIK

Denne side er for at ære Sophus Larsen – æresmedlem af TIK

Sophus Larsen var en af dem som var med til at starte TIK. I 1932 blev Sophus udnævnt til æresmedlem af TIK, uden han dog fik sin nål. Den måtte han vente med at få i 32 år, men som det står i Dagbladet den 21. maj 1964:

Fhv. fragtmand Sophus Larsen, Viby, en af stifterne af T.I.K. fik herefter overrakt sin æresnål. Sophus Larsen blev æresmedlem i 1932, man af en eller anden årsag havde han aldrig fåret sin nål. Formanden Ove Haugbølle, undskyldte at dette ikke var sket for mange år siden.
Sophus Larsen fortalte om de mange minder, der for ham knyttes til TIK. Starten blev gjort af en flok unge mennesker på en grøftekant på Taastrup hovedgade i 1903. Den gang solgte Sophus Larsen brød i Taastrup, og det var fantastisk at høre hved den nu 80-årige kunne huske fra den tid. Sophus Larsen sang til slut et vers af en vise fra en revy, der blev spillet i 1904. Verset var skrevet af en anden af TIKs æresmedlemmer, malermester Oluf Olsen der morede sig meget over at høre sit vers så nøjagtigt gengivet.

Denne side er mangler information omkring Sophus Larsen så hvis man har mere information, så tøv ikke med at sende informationen til TIK