Spot kurser

Spotkurserne har en varighed på 2-3 timer, afholdes som udgangspunkt på rådhuset og er gratis for foreningerne. Der serveres let forplejning til kurserne. Der er altid medarbejdere fra Fritid og Kultur til stede, så det kan også være anledning til sparring omkring foreningen.  

Der er foreløbig planlagt to spotkurser mere her i foråret – og tilmeldingen er åben. Alle er velkomne.  

Her kan man om kommunens spotkurser. Kurserne er gratis og plejer at være rigtig gode, så tøv ikke med at tilmelde jer, hvis noget har jeres interesse:

SPOTKURSER FORÅR 2023

1. februar 17.30-20 på ”Det gamle” rådhus: Fundraising for foreninger. Få gode råd til, hvordan I som forening kan søge puljer og fonde til jeres aktiviteter. Med oplæg fra DIF og konsulenter fra Fritid og Kultur og mulighed for at få sparring på egne ideer.

Tilmelding via dette link: Spotkursus for foreninger: Hvordan søger foreningen puljer og fonde? | Høje-Taastrup Kommune (nemtilmeld.dk)

Tilmeldingsfrist 23. januar 2023.

 

15. marts 17-20 på Høje-Taastrup Ungdomsskole: Unge og frivillighed. Få opdateret viden om unges motivation for at være frivillige og konkrete værktøjer til at få flere unge frivillige og pleje dem. Med DGI og Fritid og Kultur.

Tilmelding via dette link: Workshop: Sådan gør du plads til unges frivillige engagement (dgi.dk)

Tilmeldingsfrist 8. marts 2023.

For spørgsmål, kontakt: Idrætskonsulent  Signe Abildå. Mail: SigneAb@htk.dk Mobil: 21167113

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.