Spotkurser 2020

general
 

Så er vi klar med forårets spotkurser

Formålet med kurserne er at øge realkompetencerne og give deltagerne ny viden og inspiration.
Repræsentanter for kommunens centre deltager, så der er mulighed for at drøfte et tættere samarbejde om en særlig målgruppe.
Kurserne er gratis for foreningerne, men kræver tilmelding.  Se mere her: https://www.htk.dk/Foreningsservice/Projekter-og-indsatser/Spotkurser#Rekruttering

OBS: i forhold til covid-19 så følger vi de nationale udmeldinger og holder os opdaterede. Derfor kan en aflysning komme på tale hvis der kommer nye retningslinjer. Som situationen er nu, er Spotkurserne af en størrelse, hvor vi kan afholde kurserne.

 Torsdag 23. april kl. 17-20 på Høje-Taastrup Rådhus

Styrk fællesskabet og den gode velkomst

Hvad nytter det at have verdens bedste aktivitet, hvis ikke folk føler sig taget godt imod og har lyst til at komme igen?

Et stærkt fællesskab og en god velkomst er vejen til at få medlemmer til at blive i foreningen og til at få flere til at være med. Til det kommende spotkursus vil I få redskaber til, hvordan I kan styrke og forstørre det, som I allerede gør for fællesskabet og for at tage godt imod nye medlemmer. Der vil være oplæg ved DGI og lokale foreningervil dele deres erfaringer.

Kom meget gerne et par stykker fra foreningen, så I kan arbejde med de ting, der rører sig hos jer.

Tilmelding tilfritidkultur@htk.dk senest 15. april 2020

Skriv navn, e-mail og forening

Onsdag 13. maj kl. 17-20 på Høje-Taastrup Rådhus

Bliv klogere på foreningsudvikling

Hvor er jeres forening til næste år – eller om 3 år?

Ofte er hverdagen i foreningen optaget af drift og opgaver, der skal løses her og nu, og de lidt mere visionære drøftelser når ikke at blive prioriteret.

På denne aften vil Marianne Høyer, foreningskonsulent fra DGI invitere til en smagsprøve på, hvilke gevinster det kan give at tænke lidt mere langsigtet i foreningen, og hun kommer med eksempler på, hvordan et udviklingsforløb kan tage udgangspunkt i en praksisnær foreningshverdag og skabe mærkbare resultater inden for en overskuelig periode.

Kom meget gerne et par stykker fra foreningen, så I kan arbejde med de ting, der rører sig hos jer.

Tilmelding tilfritidkultur@htk.dk senest 4. maj 2020

Skriv navn, e-mail og forening

I efteråret 2020 udbydes følgende kurser:

Konflikthåndtering i foreningen

Torsdag 20. august 2020 kl. 17-20 på Høje-Taastrup Rådhus

 Konflikter skal løses lige så engageret som alt andet foreningsarbejde. Aktivt og med en positiv forventning til den anden part. Og en konflikt har altid (!) to dimensioner – en der handler om sagen, og en der handler om relationen. Du er først en god konfliktløser, når du kan håndtere begge dele.

Underviser på dette spotkursus Jens Carlsen, som har mange års erfaring med at løse små og store konflikter på arbejdspladser og få teams til at fungere. Læs merehttp://carlsen-e.dk/ce16/om-os/

Kom meget gerne et par stykker fra foreningen, så I kan arbejde med de ting, der rører sig hos jer.

Tilmelding tilfritidkultur@htk.dk senest 14. august 2020

Skriv navn, e-mail og forening