Springinstruktørerne er indstillet

Den 27. januar 2024 er der pokalfest i TIK, hvor vores 3 traditionsrige pokaler bliver uddelt på baggrund af de indstillinger som der er modtaget. Husk du kan købe billet til pokalfesten her.

Hvem der får pokalerne er en hemmelighed indtil pokalfesten, men vi kan godt røbe hvem som er indstillet. En af de 10 indstillede er:

Spring instruktørerne

hvor indstillingen lyder:

Hver uge står en dedikeret, dygtig og begejstret gruppe af instruktører og hjælpeinstruktører klar til at tage imod springgymnaster mellem 6 og 16 år i Nærheden. De har øje for fællesskabet, glæden, fagligheden og udvikling af de unge gymnaster.

Springinstruktørerne er gode til at samarbejde med hinanden, med de andre foreninger i Nærheden og med de andre instruktører i TIK Gymnastik. De byder sig til, når der skal arrangeres opvisning, julefrokost eller serveres til pokalfesten. De ser, forstår og mærker foreningslivets glæder på egen krop og deler gavmildt fællesskabsfølelsen med andre.

De prioriterer uddannelse, og de er derfor på forkant med udviklingen og er dygtige til at møde hver enkel gymnast, der både bliver dygtig til springgymnastik men også klogere på sig selv og sine omgivelser. 

Udover den faste træning arrangerer de også springweekend på Stevns idrætsefterskole med overnatning og overnatning i TIK’s klubhus. De sørger for, at foreningen er flot repræsenteret til DGI’s forårsopvisning i  Roskilde og til foreningens egen forårsopvisning. Det er en stor opgave at sørge for, at der er instruktører nok til så mange gymnaster. De er derfor opmærksomme på at invitere forældre og gymnaster ind i gruppen, der med uddannelse og backup bliver dygtige instruktører. Ingen gør det alene, men sammen er vi stærke.

Instruktørerne er: Lykke, Brian, Annika, Cecilie, Emilie, Siff

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.