Tennis og motion

Kom og prøv TIK Tennis helt nye fokuskursus – Tennis & motion – når vi rykker udendørs. Du kan tilmelde dig i Taastrup her i juni.

Tennis & motion har fokus på udvikle spillerens tennisspil samtidig med at styrke- og pulstræning bliver integreret i tennistimen. Tennis & motion kan tilpasses alle niveauer og aldre og giver tennis et twist med masser af energi og stemning på banen. Derudover er den høje intensitet med til at sikre grundformen, og styrkedelen kan være med til at mindske skader.

På kurset får du udleveret en øvelsesmanual, der kan fungere som værktøj og inspiration, når du vender hjem til klubben og skal i gang med Tennis & motion.

(Vi følger regeringens anbefalinger og holder derfor kurserne udendørs med max 9. deltagere)

Tid og sted: TIK Tennis, Taastrup d. 17. juni, kl. 17.00-20.00

Målgruppe: Trænere eller spillere som ønsker inspiration til at kunne variere tennistimen og sikre høj intensitet. Alderskriterie 15+

Pris: Kr. 200,00 inkl. øvelsesmanual, som udleveres på kurset (Du betaler med kort ved tilmeldingen – pengene trækkes med det samme). Tilmeld dig her.

Program: – Indsigt og forståelse af grundstrukturer, formater og øvelser i Tennis & motion
– Afprøvning af dele af lektioner på egen krop
– Sparring og strategi til implementering i egen klub

Instruktør: Kitte Kry Bøttcher

Information: Al information fra DTF til kursisterne foregår per mail. Efter tilmeldingsfristen fremsendes de praktiske detaljer vedr. dit kursus.

Kontaktperson: For yderligere information om kurset kontakt: Kitte Kry Bøttcher på kkb@tennis.dk

DTF forbeholder sig retten til at aflyse i tilfælde af for få tilmeldinger! Sker dette refunderes kursusgebyret.