Triathlon – er du klar?

Søndag d. 29. september afholder TIK-Triathlon årets motionsstævne Taastrup 5-15-5.

Triathlon sporten har på kort tid vokset sig stor, og flere og flere gennemfører kongedistancen Ironman, som består af 3,8 km, svømning i åbent vand, 180 km. cykling og afslutningsvis 42,2 km. TIK-Triathlon tæller efterhånden også mange medlemmer, der kan kalde sig Ironman. Men Triathlon er så meget mere end den lange, ekstreme distance. Triathlon er også korte og mellemlange distancer. Det er en sport med mulighed for stor fleksibilitet i træningen og et fantastisk fællesskab både i hverdagens træning og til de mange stævner, som afholdes i hele landet.

For TIK-Triathlon er årets stævne vigtigt i forhold til at give ALLE mulighed for at snuse til sporten. Vi kalder vores stævne for Taastrup 5-15-5, og distancen er en såkaldt sprint bestående af 500 m. svømning, 15 km. cykling og 5 km. løb. Herudover afholdes også en børnetri for børn ml. 9 og 12 år. Distancen for dem er 100 m. svømning, 5 km. cykling og 2 km. løb. Alt der kræves er badetøj, cykel inkl. cykelhjelm og et par løbesko. Kodeordene er at der er plads til alle, det skal være hyggeligt, det skal være sjovt og trygt.

Det er et rigtig godt stævne for debuttanter da svømningen foregår i Taastrups fine nye svømmehal med livreddere på kanten. Cykelturen er 2 rundstrækninger a 7,5 km i vores egen by og en løberute på hyggelige stier nær TIK. Det betyder at der er rig mulighed for venner og familie til at heppe undervejs på ruten. Med et minimum af træning er det muligt at gennemføre stævnet. Som udgangspunkt anbefaler klubben, at man kan løbe 5 km. da det vil gøre oplevelsen sjovere og give mindre ømme ben dagen efter, men det er intet krav. Man kan også gennemføre distancen som en stafet, hvor man er 2 eller 3 om, at svømme, cykle og løbe. Klubben sørger for frivillige til at guide deltagerne gennem hele arrangementet, og de skal nok sørge for moralsk opbakning, hvis trætheden skulle melde sig.

Meld dig til løbet allerede i dag via dette link: https://app.lap.io/event/2019-taastrup-5-15-5

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.