Vagn Sørensen – Æresmedlem af TIK

Denne side er for at ære Vagn Sørensen – æresmedlem af TIK

Vagn Sørensen blev æresmedlem af TIK i 2014 og er stadig en fast gæst ved den årlige pokalfest.

Lokalavisen skrev den 27. januar 2014: 

En meget flittig ildsjæl blev lørdag aften indstillet som æresmedlem i TIK-Hovedforening. Det drejer sig om Vagn Sørensen, tidligere ejendomsmægler, som er kendt for at tage sig af både de små og store opgaver, og for aldrig at sige nej til en ny post i et udvalg eller oprydning efter alle andre.

I TIK har han i årenes løb haft forskellige poster. »I 2003 blev han spurgt om han ville være kasserer, og i 2004/05 samlede han så svømning op af bassinet sammen med Franzen og fik sammen med B70 skabt STT,« sagde næstformand Carsten Petersen i sin tale til Vagn Sørensen. Carsten Petersen var på scenen i stedet for formand Bent Poulsen, som var blevet ramt sygdom, og måtte melde afbud til den store fest.

Kasserer og i rejseklub

I dag er Vagn Sørensen også kasserer i TIK Gymnastik, og han står for Veteransportens rejseklub, hvor han også selv dyrker motion. Han var aktiv i hovedbestyrelsen i den periode hvor TIK kørte ‘Idræt på tværs’.

»Han er stort set altid der hvor der er behov for hjælp, Sankt Hans, ferieafløser på idrætskontorer etc. TIK har også stor glæde af hans arbejdsomhed, han sidder i hovedbestyrelsen, er kasserer i TIK, samtidig med han er medlem af Veteransport bestyrelse og kasserer i gymnastik

Vagn Sørensen har en stor andel i rejseafdelingen i Veteransport, hvor han arrangerer mange gode ture for afdelingens medlemmer, hvor medlemmer står i kø for at deltage,« sagde Carsten Petersen som også roste Vagn Petersen for at være et behageligt menneske.

Vagn er stadig med i hovedbestyrelsen for TIK hvor han gennem mange år har været kasserer.

Hvis man har yderligere information omkring Vagn Sørensen, så tøv ikke med at sende informationen til TIK