Vil du være med til at få flere frivillige i TIK?

Høje-Taastrup Kommunen har lige sendt tilbud om to nye spotkurser ud, som handler om frivillighed og hvordan vi skaffer flere frivillige. Super spændende og relevant!

  • “Unge og frivillighed” (15. marts)
  • “Frivillighed face to face” (12. april og 8. juni).
    Dette kræver mindst to tilmeldinger fra samme forening. Der er allerede tilmeldte flere fra de enkelte TIK afdelinger samt fra TIK hovedforeningen. Det gør, at selvom man ikke har en fra sin egen afdeling med, så er der TIK’ere man kan arbejde sammen med. Det giver så meget, at arbejde sammen om tingene. Hvis du allerede er tilmeldt eller vil tilmelde dig, så skriv evt. til TIK Webmaster, som vil forsøge at koordinere på tværs af TIK afdelinger.

Begge kurser er gratis og der er forplejning.

Unge og frivillighed

15. marts 17-20 på Ungdomsskolen:
Unge og frivillighed. Få opdateret viden om unges motivation for at være frivillige og konkrete værktøjer til at få flere unge frivillige og pleje dem. Afholdes af DGI samt Fritid og Kultur i Høje Taastrup Kommune.
Tilmelding via dette link 
Tilmeldingsfrist: 8. marts 2023.

”Frivillighed face to face” 1 og 2

Frivillighed handler om netværk og relationer. Hvordan ser det ud med frivilligheden i din forening? Og hvad gør I ved det? Som deltagere får I viden, værktøjer, inspiration og sparring. I bliver rustet til at arbejde struktureret med at få flere frivillige med i foreningens fællesskab.

Spotkurset består af to workshops med 8 ugers mellemrum. I perioden fra første til anden workshop skal I være ansvarlige for at rekruttere frivillige (gerne flere 5-10 stk.) til en eller flere aktiviteter og arbejde med at teste nogle af de værktøjer, som I bliver introduceret til på workshop nr.1

Deltagere: Foreningsfolk, der arbejder med eller gerne vil arbejde med rekruttering af frivillige i foreningen. Minimum 2 og gerne flere deltagere fra hver forening til begge workshops. Kig jer omkring i foreningen plus ”venner” og se, om der ikke skulle være nogen, der brænder for netop dette. Man behøver ikke at vide en masse om selve aktiviteten (fodbold, spejderliv mv.) for at deltage og bidrage.

Workshoppene ledes af Henning Hansen fra Sporthouse. Konsulenter fra Fritid og Kultur deltager.
Workshop 1 afholdes 12. april 2023 kl. 17-20 i kantinen på det nye rådhus
Workshop 2 afholdes 8. Juni 2023 kl. 17-20 i kantinen på det nye rådhus
Der er forplejning, kaffe, te og kage!

Tilmelding (til workshop 1) via dette link

For spørgsmål, kontakt idrætskonsulent Signe Abildå, mail: SigneAb@htk.dk, mobil: 21167113

 

Få TIK-Nyt hver uge!

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.